Διοικητικό Συμβούλιο

Απόφοιτος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, από το 1985 μέλος της Ορνιθολογικής, διετέλεσε μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού Νέα Οικολογία, Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων, ιδρυτικό μέλος της ΑΝΙΜΑ, με τριαντακονταετή εμπειρία στη νοσηλεία και επανένταξη άγριων ζώων.

Κτηνίατρος ΑΠΘ,  με ειδίκευση σε εξωτικά ζώα, συνεργάτης και υπεύθυνος κτηνίατρος της ΑΝΙΜΑ από το 2004, μέλος της επιστημονικής επιτροπής της ΑΝΙΜΑ. Έχει διενεργήσει εκατοντάδες χειρουργικές επεμβάσεις σε άγρια ζώα, κυρίως πουλιά, και είναι από τους εμπειρότερους κτηνιάτρους της χώρας στην περίθαλψη και νοσηλεία άγριων ζώων.

Μηχανικός περιβάλλοντος,MSc φυσικός ωκεανογράφος.
Γεννήθηκε στις Σέρρες. Το 2004 αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, το 2007 πήρε το πτυχίο της στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Ωκεανογραφίας του ΕΚΠΑ με ειδίκευση στη Φυσική Ωκεανογραφία. Εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στην Ομάδα Φυσικής Ωκεανογραφίας και Αριθμητικών Μοντέλων του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ (2007-2012) και έχει συμμετάσχει σε εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα, όπου εξειδικεύτηκε στη μελέτη της θαλάσσιας κυκλοφορίας με χρήση αριθμητικών μοντέλων και την ανάπτυξη και συντήρηση προγνωστικών επιχειρησιακών συστημάτων. Παράλληλα, την περίοδο 2008-2013 εργάστηκεως Συντονίστρια του εθελοντικού «Δικτύου Υπευθύνων Παρακολούθησης των Σημαντικών Περιοχών για τα Πουλιά της Ελλάδας» και του «Εθελοντικού Προγράμματος Καταγραφής της Ορνιθοπανίδας των Υγροτόπων της Αττικής» της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας.

Εκπαιδευτικός, απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, με δεκαετή θητεία ως εθελόντρια στην νοσηλεία και επανένταξη άγριων ζώων.

Η Άννα Μαντά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκτός από αγγλικά γνωρίζει και γερμανικά. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Έγινε εθελόντρια και μέλος της ΑΝΙΜΑ με την ίδρυση του σωματείου. Ενεργοποιείται στον χώρο της περίθαλψης αγρίων ζώων από το 2004. Εκτός από την εθελοντική δραστηριότητά της έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας και Πρόεδρος της ΑΝΙΜΑ κι τώρα έχει τη θέση του Ταμία. Είναι επίσης ενεργό μέλος της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Νοτίου Υμηττού από το 2012.

Νομικός. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Ruhr στο Bochum Γερμανίας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Γκράτς της Αυστρίας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και του Δικηγορικού Συλλόγου Duesseldorf, Γερμανίας. Έχει εργαστεί ως νομικός σύμβουλος στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, στο γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Τουρκίας και έχει λάβει μέρος σε προγράμματα αναπτυξιακής βοήθειας στο εξωτερικό. Το 2006 ίδρυσε την Ελληνική Εταιρία Δικαίου Αρχαιοτήτων. Ιδρυτικό μέλος της ΑΝΙΜΑ.

Εκπαιδευτικός, απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε για χρόνια μέλος του Συλλόγου Φίλων του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων, μέλος της ΑΝΙΜΑ από το 2004 και με μακρά θητεία ως εθελόντρια σε φιλοζωικές δράσεις και στην ΑΝΙΜΑ. Είναι επίσης μέλος και εθελόντρια του ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΗΤΩΔΩΝ – ΑΡΙΩΝ.

Νοσηλεύτρια ζώων. Απόφοιτος της σχολής Bell Mead training school στο Old Windsor, στην Αγγλία. Έχει εργαστεί στο κτηνιατρείο και στη συνέχεια στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, από το 1981 ως το 1992 και στην ΑΝΙΜΑ από το 2011 ως υπάλληλος και εθελόντρια.