Διοικητικό Συμβούλιο

Απόφοιτος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, από το 1985 μέλος της Ορνιθολογικής, διετέλεσε μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού Νέα Οικολογία, Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων, ιδρυτικό μέλος της ΑΝΙΜΑ, με τριαντακονταετή εμπειρία στη νοσηλεία και επανένταξη άγριων ζώων.

Κτηνίατρος ΑΠΘ,  με ειδίκευση σε εξωτικά ζώα, συνεργάτης και υπεύθυνος κτηνίατρος της ΑΝΙΜΑ από το 2004, μέλος της επιστημονικής επιτροπής της ΑΝΙΜΑ. Έχει διενεργήσει εκατοντάδες χειρουργικές επεμβάσεις σε άγρια ζώα, κυρίως πουλιά, και είναι από τους εμπειρότερους κτηνιάτρους της χώρας στην περίθαλψη και νοσηλεία άγριων ζώων.

Εκπαιδευτικός-θεολόγος (από το 2005 έως σήμερα). Μηχανικός ηλ.-μηχ. ΕΜΠ, έχει εργαστεί σε προγράμματα τοπικής ανάπτυξης, πολιτιστικής διαχείρισης και εναλλακτικού τουρισμού (από το 1985 έως το 2005).

Νοσηλεύτρια ζώων. Απόφοιτος της σχολής Bell Mead training school στο Old Windsor, στην Αγγλία. Έχει εργαστεί στο κτηνιατρείο και στη συνέχεια στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, από το 1981 ως το 1992 και στην ΑΝΙΜΑ από το 2011 ως υπάλληλος και εθελόντρια.

Νομικός. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Ruhr στο Bochum Γερμανίας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Γκράτς της Αυστρίας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και του Δικηγορικού Συλλόγου Duesseldorf, Γερμανίας. Έχει εργαστεί ως νομικός σύμβουλος στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, στο γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Τουρκίας και έχει λάβει μέρος σε προγράμματα αναπτυξιακής βοήθειας στο εξωτερικό. Το 2006 ίδρυσε την Ελληνική Εταιρία Δικαίου Αρχαιοτήτων. Ιδρυτικό μέλος της ΑΝΙΜΑ.

Φυσικός (ΑΠΘ) με διδακτορικό στις Επιστήμες Περιβάλλοντος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) και ειδίκευση στη βιοποικιλότητα. Έχει εργαστεί για περισσότερα από 25 χρόνια ως ερευνητής, συντονιστής και επιστημονικός υπεύθυνος σε πλήθος περιβαλλοντικών εθνικών και ευρωπαϊκών έργων και σε συνεργασία με διάφορους φορείς (Πανεπιστήμια, δήμοι, ευρωπαϊκές και ελληνικές ιδιωτικές εταιρίες, ΜΚΟ κλπ). Επίσης έχει διδάξει σε Πανεπιστήμια (Παν. Αιγαίου, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, σε πρακτικά συνεδρίων και σε συλλογικές εκδόσεις.

Πτυχίο : Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος
Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Μεταπτυχιακό : Διαχείριση Βιοποικιλότητας (Master en conservacion de Biodiversidad)
Facultat de Biologia, Univesitat de Barcelona