ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟΚΙΡΚΙΝΕΖΟ

ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟΚΙΡΚΙΝΕΖΟ

  • 50,00€
  • Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: adoptakestrel
Ποσότητα:

Πως λειτουργεί η συμβολική υιοθεσία

Διαλέγεις το ζώο που θα ήθελες να υιοθετήσεις και ολοκληρώνεις τη δωρεά σου με τον τρόπο πληρωμής της επιλογής σου. Εμείς σου στέλνουμε το πιστοποιητικό υιοθεσίας, ενημερωτικό υλικό της ΑΝΙΜΑ και επιπλέον υλικό για το ζώο που επέλεξες να υιοθετήσεις. Οι υιοθεσίες μπορούν να γίνουν από άτομα ή οργανισμούς (όπως σχολεία, εταιρείες, κλπ).


Υιοθέτησε συμβολικά ένα βραχοκιρκίνεζο που φιλοξενούμε και βοήθησε μας να φροντίσουμε πολλές ακόμα!

Με τη συμβολική υιοθεσία υποστηρίζεις το έργο της ΑΝΙΜΑ Ίσως να μη συναντήσεις ποτέ το ζώο που θα υιοθετήσεις, θα ξέρεις όμως πως έχεις συμβάλει στην περίθαλψη και τη φροντίδα πολλών από τους φιλοξενούμενους της ΑΝΙΜΑ μέχρι την απελευθέρωσή τους, ενώ παράλληλα η συνεισφορά σου θα έχει συνδεθεί με ένα συγκεκριμένο είδος που σε γοητεύει ιδιαίτερα.

Ιδανικά, μπορείς να συνεισφέρεις όλο το ποσό που χρειάζεται η ΑΝΙΜΑ για να φροντίσει ένα βραχοκιρκίνεζο μέχρι την απελευθέρωσή του. Μια υιοθεσία μπορεί να αναληφθεί από ένα άτομο ή συλλογικά, για παράδειγμα από μια οικογένεια ή σχολική τάξη .

Με κάθε υιοθεσία θα λάβεις το πιστοποιητικό υιοθεσίας με φωτογραφία του ζώου (στην περίπτωση της συλλογικής υιοθεσίας, για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους, στέλνεται ένα μόνο αντίτυπο του υλικού). Θα έχεις επίσης πρόσβαση σε ενημέρωση για τα βραχοκιρκίνεζα που παραλαμβάνουμε στην ΑΝΙΜΑ για περίθαλψη και φιλοξενία. Πάνω απ΄ όλα όμως, με τη συνεισφορά σου θα μας έχεις βοηθήσει να:

  • περιθάλψουμε ακόμα περισσότερα τραυματισμένα, άρρωστα και ορφανά άγρια ζώα
  • να τα απελευθερώσουμε στη συνέχεια στο φυσικό τους περιβάλλον
  • να συμβάλλουμε στην επιστημονική πληροφορία
  • να ευαισθητοποιήσουμε το ευρύ κοινό για την προστασία της φύσης
  • να φέρουμε τα παιδιά σε επαφή με τις έννοιες της φύσης και της άγριας ζωής πραγματοποιώντας δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε σχολεία

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟΚΙΡΚΙΝΕΖΟ