ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ


Όπως καταλαβαίνετε από τις πρόσφατες δημοσιεύσεις μας, ο σταθμός πρώτων βοηθειών της ΑΝΙΜΑ έχει κατακλυσθεί από άγρια ζώα κάθε είδους και περίπτωσης: νεοσσοί, εξαντλημένα, τραυματισμένα. Δύσκολα ανταπεξερχόμαστε και αυτές τις μέρες, που οι περισσότεροι ξεκουράζονται λίγο, δουλεύουμε εντατικά και εξαντλητικά. Οι δύο σημαντικότεροι τρόποι που μπορείτε να στηρίξετε, επί του παρόντος, το έργο μας είναι η κάλυψη αναγκών σε είδη και ο εθελοντισμός. 

Έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα στην ιστοσελίδα μας μέσω του οποίου μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μας παρέχετε τα απαραίτητα - όπως τροφές, παραφάρμακα, και υποστρώματα: διαλέγετε το είδος που θα θέλατε να μας προσφέρετε και κάνετε την online αγορά σας όπως σε κάθε eshop. Έμεις παραλαμβάνουμε το είδος από τον αντίστοιχο προμηθευτή μας και στέλνουμε σε εσάς την απόδειξη αγοράς. 

Δείτε εδώ τη σελίδα με τις ανάγκες μας σε είδη:

http://www.wild-anima.gr/support/index.php?route=product/category&path=66
Μπορείτε εναλλακτικά να μας φέρετε οποιοδήποτε είδος θέλετε κατευθείαν στο σταθμό της ΑΝΙΜΑ στην Καλλιθέα.

Αν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε την ΑΝΙΜΑ με εθελοντική εργασία, βρείτε στην παρακάτω σελίδα τις διάφορες δραστηριότητες με τις οποίες χρειαζόμαστε βοήθεια, και τη φόρμα εγγραφής του εθελοντή:
http://www.wild-anima.gr/anima/index.php/el/2016-03-23-13-05-23/156-2016-04-03-17-15-48

Ευχαριστούμε και καλό Πάσχα!

Leave A Comment