ΠΟΛYΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Ονομάζομαι Πόλυς Δημητριάδης και είμαι απόφοιτος της Σχολής Βακαλό (Art and design College) με ειδικότητα στη γραφιστική, οπτική επικοινωνία-διαφήμιση, καθώς και στην πλαστική μακέτα. Έχω δουλέψει σε μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως Graphic Design Specialist. Επίσης έχω συμμετάσχει σε μεγάλα projects στησίματος καταστημάτων ως Project Leader.

ETSY STORE    |    WEBSITE    |    FACEBOOK    |    INSTAGRAM


Εδώ και δυο χρόνια έχω ιδρύσει το Bat Lab με πρωτότυπα, χειροποίητα προϊόντα που παράγονται επί το πλείστων σε ένα και μόνο κομμάτι.  
Το Bat Lab κατασκευάζει πρωτότυπα, χειροποίητα USB, φωτιστικά και άλλα είδη χρησιμοποιώντας υλικά από τη φύση καθώς και αντικείμενα του παρελθόντος. Με έμφαση στη λεπτομέρεια και στη διατήρηση του παλιού αυθεντικού τους χαρακτήρα, συνδυάζουν την ομορφιά ενός έργου τέχνης με την καθημερινή χρηστικότητα. Απευθύνονται σε όλους όσους ξέρουν να εκτιμούν το ξεχωριστό. Τα προϊόντα ΒΑΤ έχουν ταξιδέψει από Αμερική μέχρι Αυστραλία. ​
H κατασκευή των usb είναι χειροποίητη σε όλα τα στάδια ενώ η vintage σειρά προκύπτει από προσωπική συλλογή αλλά και μετά από την ανεύρεση σπάνιων αντικειμένων σε παζάρια και e-bay και στη συνέχεια την πολύ προσεκτική μεταποίηση σε usb έτσι ώστε να μη χάσουν την αυθεντική ταυτότητα τους. 
Κάθε BAT usb είναι ελεγμένο για την καλή ποιότητα λειτουργίας με ειδικό custom software, συνοδεύεται με σειριακό αριθμό και Qr code που μπορεί ο κάτοχος να δει απευθείας σε google map -όταν το σκανάρει με την κάμερα του κινητού του- την προέλευση της πρώτης ύλης του usb που κρατάει στα χέρια του!
​Η έμπνευση για το Bat Brand προήλθε από μια παλιά λάμπα πετρελαίου που είχε πάνω της μια νυχτερίδα. Ανήκε σε μια Γερμανική εταιρία που έκλεισε το 1939 αφού καταστράφηκε το εργοστάσιο κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.


Ο Πόλυς προσφέρει στην ΑΝΙΜΑ μια υπέροχη συλλογή από μπρελόκ, δείτε τα εδώ.

Leave A Comment