Δευτέρα, Φεβρουάριος 19, 2018
A- A A+

Διοικητικο Συμβούλιο

Πρόεδρος: Μαρία Γανωτή, απόφοιτος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της ΕΟΕ, ιδρυτικό μέλος του ΕΚΠΑΖ, ιδρυτικό μέλος της ΑΝΙΜΑ, με εικοσαετή και πλέον εμπειρία στη νοσηλεία και επανένταξη άγριων ζώων.

Αντιπρόεδρος: Αχιλλέας Ακρίβος, κτηνίατρος με ειδίκευση σε εξωτικά ζώα, υπεύθυνος κτηνίατρος ΑΝΙΜΑ.

Γραμματέας: Μαργαρίτα Τζάλη, μηχανικός περιβάλλοντος,MSc φυσικός ωκεανογράφος.

Γεννήθηκε στις Σέρρες. Το 2004 αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, το 2007 πήρε το πτυχίο της στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Ωκεανογραφίας του ΕΚΠΑ με ειδίκευση στη Φυσική Ωκεανογραφία. Εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στην Ομάδα Φυσικής Ωκεανογραφίας και Αριθμητικών Μοντέλων του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ (2007-2012) και έχει συμμετάσχει σε εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα, όπου εξειδικεύτηκε στη μελέτη της θαλάσσιας κυκλοφορίας με χρήση αριθμητικών μοντέλων και την ανάπτυξη και συντήρηση προγνωστικών επιχειρησιακών συστημάτων. Παράλληλα, την περίοδο 2008-2013 εργάστηκεως Συντονίστρια του εθελοντικού «Δικτύου Υπευθύνων Παρακολούθησης των Σημαντικών Περιοχών για τα Πουλιά της Ελλάδας» και του «Εθελοντικού Προγράμματος Καταγραφής της Ορνιθοπανίδας των Υγροτόπων της Αττικής» της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας.

Ταμίας: Αννα Μαντά, εκπαιδευτικός, απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, με δεκαετή θητεία ως εθελόντρια στην νοσηλεία και επανένταξη άγριων ζώων.

Η Άννα Μαντά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκτός από αγγλικά γνωρίζει και γερμανικά. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Έγινε εθελόντρια και μέλος της ΑΝΙΜΑ με την ίδρυση του σωματείου. Ενεργοποιείται στον χώρο της περίθαλψης αγρίων ζώων από το 2004. Εκτός από την εθελοντική δραστηριότητά της έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας και Πρόεδρος της ΑΝΙΜΑ κι τώρα έχει τη θέση του Ταμία. Είναι επίσης ενεργό μέλος της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Νοτίου Υμηττού από το 2012.

Μέλος: Ηρα Καλιαμπέτσου, νομικός

Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Ruhr στο Bochum Γερμανίας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Γκράτς της Αυστρίας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και του Δικηγορικού Συλλόγου Duesseldorf, Γερμανίας. Έχει εργαστεί ως νομικός σύμβουλος στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, στο γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Τουρκίας και έχει λάβει μέρος σε προγράμματα αναπτυξιακής βοήθειας στο εξωτερικό. Το 2006 ίδρυσε την Ελληνική Εταιρία Δικαίου Αρχαιοτήτων. Ιδρυτικό μέλος της ΑΝΙΜΑ διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου από το 2004 μέχρι το 

Μέλος: Αράβογλου Αγγελική, εκπαιδευτικός, απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέλος: Καίτη Αλευρά